Marja

Den långa resan.

Otursdag

cykel

Undrar vad som har hänt här?

Det blev en sån där otursdag i dag. Jag hade köpt en ny liten flaska med ögondroppar mot allergin och skulle slänga den gamla. För sent upptäckte jag att jag hade slängt den nya och gått ut med soporna och stod där med en tom flaska. Sånt slarv grämer mig och det är ju inte billiga grejer heller.

Sen skulle jag fixa min krånglande häftapparat och häftade mig själv än en gång i fingret. Riktigt ordentligt den här gången och jag blödde på dokumenten jag skulle häfta ihop. Mina läkargrannar var inte hemma, så jag fick dra ut klammern själv och plåstra om mig. Jag är så klantig.

Jag fick helt enkelt hoppa på bussen och gå på apoteket efter nya ögondroppar och till Clas Ohlson och köpa en ny häftapparat.

I morgon ska jag gå och klippa mig. Min frissa ska gå på semester, så hon ska få putsa till mig innan, annars blir det kris.

Ha en lugn torsdagsnatt<3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Ibland är oturen efterhängsen och du drabbades verkligen av det. Skönt att du fick ut häftklamrarna men det gör ju så ont och många nerver är det i fingertopparna.
  Skönt med klippning! Någor jag också skulle behöva. Har min frissa i Spanien men nu kom jag ju inte dit så har brydderier med vad och hur jag ska göra.
  Kram och trevlig kväll.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag har väldigt ont i fingret där klammern gick in… nervsmärta. Får se till att det inte blir inflammerat. Det där med frissa är känsligt. Jag klippte mig i dag och bokade en ny tid om fem veckor när hon är tillbaka. 🙂
   Ha en trevlig fredag!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.