Marja

Den långa resan.

Regn i dag.

regn2

I dag har det regnat och det är bra för naturen. Jag var precis ute på balkongen och lyfte ner penséerna på golvet vid väggen. De växer och blir så rangliga så de går av när det blåser. Nu ska vi få sol igen och jag hoppas vår ’nysådda’ gräsmatta tar sig efter rotblötan.

I dag var jag och klippte mig så jag ska klara mig medan min frissa är på semester. Jag bokade en ny tid i början på augusti när hon är tillbaka. För övrigt har jag kommit in i någon slags sommarmood… lever långsamt, sover mycket och gör bara det nödvändiga. Läser, tittar på TV, sitter vid köksbordet, ibland framför datorn, och tittar på himlen. De här ljusa sommarnätterna är så vackra.

Ha en lugn fredagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Skönt med lite regn! Behövligt! Även här kom det ett fint strilande sommarregn sent i går kväll och luften blev fräschare.
  Visst är det fint med dessa vackra kvällar och nättrer och lika bar att ta dem till vara.
  Kram och trevlig fredag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Javisst är det skönt med regn. Här blåser det dock oftast och det kan vara lite irriterande.
   Det blir ju mörkare för varje dag nu, så visst gäller det att ta till vara de ljusa nätterna. Jag önskar jag hade någon som kunde ta en nattpromenad med mig, för det är lite kusligt att gå ensam i skogen. 🙂
   Ha en lugn helg!
   Kram!

 2. Inga-Britt Gustavsson

  Skulle vilja ha ditt regn Marja … Så fina bilder , som vanligt när jag går igenom din blogg .
  Kan berätta att detta är första sommaren sen jag flyttade hit ner , som jag inte åkt till Norrland på sommaren …. Jag tröstar mig med dina fina bilder och beskrivningar !
  Kram !

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Inga-Britt! Ja, vi behöver regn ibland, både människor och växter. Synd att du inte kunnat komma till Norrland i sommar… trots myggorna är det ju vackrast nu kring midsommar. Jag kan inte njuta nog av de ljusa nätterna. Känner att jag är så priviligierad som kan göra det.
   Ha det så bra, trots torka och norrlandslängtan. 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.