Marja

Den långa resan.

Såå spännande.

backen

Vi hade några minuter mellan bussarna i dag och sprang till Vänortsparken för att lyssna på bäckens porlande. Nu finns det vatten i bäcken igen, så den kan rinna fritt genom parken.

Vi kom från Ikea, där vi hade varit i flera timmar. Vi planerade och såg ut vad som skulle passa i Ronjas lilla etta… det är verkligen compact living som gäller och det är ju jag expert på. Vi tog bilder och gjorde en kalkyl… tur att Ronja har en snäll mormor och morfar, men det känns viktigt att hon får det nödvändigaste på en gång, så hon trivs i sitt första boende. I morgon åker hon hem och på fredag åker Johanna och hon ner med flyttlasset och om jag inte hade haft en planerad resa till Finland, hade jag nog följt med. Det är ju såå spännande.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Fint att bäcken återfått sitt vatten så det går att höra porlandet. Visst blir det spännande med Ronjas flytt och säkertclan du ta dig en tur under tidig höst.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Vi får se om jag hinner till Karlstad i höst… Ronja kommer nog också att ha fullt upp med att installera sig i staden och på universitetet. 🙂
      Ha en fin torsdag!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.