Marja

Den långa resan.

Infinitybassängen

infinitybassang

När Ronja och jag var nere på stan i lördags, tog jag ett kort på infinitybassängen nere vid nya kajen. Det blåste ju ordentligt den dagen och det kan man se på krusningarna på vattenytan. Jag la ut bilden på instagram och i dag var den publicerad i Umeå Tidning som veckans instagrambild. Det är den tredje bilden jag fått publicerad i år. Kul!

I går for då Ronja… efter 10 dagar hos mig. Så länge har hon aldrig varit tidigare och det kändes som hon ville dra ut på tiden. Vi har haft så trevligt tillsammans… varit på stan. på Ikea, nere vid sjön, på bio, sett en älgkalv på mycket nära håll, träffat morfar och moster med den nyfödda babysen och ätit en massa god mat. Sett Morden i Midsomer på TV, läst, pratat och planerat för framtiden.
Tåget hon for med gick enligt tidtabellen. Jag satt hela kvällen och följde det på nätet och vid ett tillfälle blev det 10 minuter försenat och när jag skickade ett sms fick jag veta att polisen stoppat tåget… men de blev bara 10 minuter försenade allt som allt.

I dag har jag varit ute och cyklat. Sen skulle jag mäta blodsockret när jag kom in och då visade det sig att batterierna var slut i mätapparaten, så i morgon får jag fara till Clas Ohlson och köpa nya. Det är andra gången det händer på sex år. Jag mäter inte så ofta nu, men de laddas kanske ur även när apparaten ligger i byrålådan.

Jag ringde min bror i Finland och meddelade att jag planerar komma om en vecka. Längtar till lite finlandsatmosfär.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Judy

    Beautiful picture! The water is such a pretty blue. Your photos are so worthy of being published. Happy that Ronja and you had a wonderful time together. 🙂 Glad that the holiday to Finland is in a weeks time. A change of scenery is also good as well as time spent with your brother. Thanks for sharing your pictures and allowing us to read the blog it in English. Enjoy the rest of the week! Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! Glad that you enjoy my pictures. I really look forward to going to Finland… have been waiting all summer. 🙂
      Have a nice weekend! Hugs!

  2. Ditte

    Vilket fint foto! Och så roligt att du fick fotot publicerat i tidningen. Grattis. Förstår att ni haft fina dagar tillsammans och 10 dagar är ju ganska lång tid så man behöver ju inte heller ha bråttom. Mycket trevligt har ni hunnit med.
    Önskar dig nu fortsatt fina dagar.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag är glad att Ronja ville stanna så länge, för nu kan det ju dröja innan vi träffas igen. 🙂
      Ha en fin helg!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.