Marja

Den långa resan.

Gula löv.

hostlov

I dag skulle vi måla bara gula löv. Vår fröken hade varit ute och plockat bordet fullt med bleka lönnlöv. Nej vet ni, jag föredrar nog starka färger. Men det var trevligt som vanligt. De nya deltagarna är trevliga och har kommit väl in i gruppen. En av dem går på samma vattengympa som jag och några av de andra kände några i gruppen sen förut.

Det var också trevligt att träffa mina gamla arbetskamrater. Vi träffades senast i april och beslöt att träffas en gång till innan jul. Kantarellsoppan fanns inte just nu på menyn, ingen annan soppa heller, så jag valde ugnsbakad lax med tillbehör och den var god och portionen lagom stor. De andra tog ett glas vin till maten, men tråkiga jag drack vatten. Jag dricker inte vin, varken rött eller vitt. I undantagsfall rosévin och alltid champagne om det ska firas.

Vi blev färdiga precis i tid till att jag skulle ta bussen till akvarellen. Tack gode gud för förstående vänner!

I morgon är det vattengympa igen. Dagarna och veckorna går väldigt fort.

Ha en lugn torsdagsnatt<3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Håller nog med dig. Höstlöven tycker jag också skaha starka färger, men visst finns det bleka löv också. Trevligt med er träff och fint att kombinera med akvarellen.
  Önskar dig en fin torsdag. Det som är kvar av den.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Gula löv är ju fina på träden och på marken när solen lyser på dem, men det är så tråkigt att måla dem och jag blev inte alls nöjd. Jag tycker man kan se att jag inte var så inspirerad av uppgiften. 🙂
   Ha en fin fredag!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.