Marja

Den långa resan.

Vänortsparken på vintern.

kyrkan

På väg till tandläkaren genom Vänortsparken. Solen ligger lågt och här är ett fenomen jag aldrig har förstått. Solen ligger bakom kyrkan, men lyser ändå upp alla fönster på framsidan. Solstrålarna kan inte gå genom från andra sidan, så det måste vara en reflektion av något slag. Det ser i alla fall väldigt magiskt ut… som om kyrkan bara var en kuliss…

För övrigt var allt grått i parken och lite vit frost på marken. Men som sagt, varje årstid har sin skönhet och det grå och kalla kan också vara väldigt vackert.

vanortsparken10

vanortsparken11

vanortsparken13

Besöket hos tandläkaren gick bra och fort. Jag betalade inget, utan sa att det får gå på garantin och han tyckte det var okej.

Sen snurrade jag runt på stan… köpte en ny almanacka för 2019 och lite annat smått. Som vanligt blev jag tvärtrött, gick och handlade mat och for hem. Tummen läker fint och jag behöver inte ha så stort bandage längre. Få se om jag kan gå på vattengympan på torsdag i alla fall. Vi har bara två gånger kvar och jag vill ogärna missa någon. Jag kan kanske klara mig med ett vattenfast plåster.

I morgon är det sista akvarellmålningen för terminen och före det ska jag gå på kurs igen med HSB Norr. En grundkurs i ekonomi. Jag är ju ansvarig för att granska och kontera föreningens fakturor i ett datasystem och känner mig därför manad att gå de kurser som erbjuds.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Fint att tummen läker. Vet att apoteken har speciella plastpåsar för sår om man vill bada. Kanske fungerar även en vanlig. Bilden på kyrkan och solen strålar är väldigt fin. Och märkligt hur naturen får till det hela.
  Önskar dig en fin kväll.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Lite klumpigt kanske med en plastpåse, men jag har bra vattentäta plåster. Får kanske sätta två på varandra med tanke på att det är en fingertipp. Jag får se hur det känns i morgon. 🙂
   Ha en fin torsdag!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.