Marja

Den långa resan.

Prokastinerar

anglar

I dag skulle jag vara hemma och invänta en leverans från Ikea. Var och köpte en hopfällbar extrasäng i går och ville inte släpa den på bussen. Det kostar inte så mycket att beställa hemkörning ’till trottoaren’. D.v.s. att jag tar emot leveransen på gården och bär in den själv.
Tänkte att jag skulle ta tag i stöket här hemma och städa. Jag hatar, hatar att städa, i synnerhet när det hunnit bli väldigt stökigt med tidningshögar och papper överallt. Däremot älskar jag att organisera i skåp och lådor och har jättebra ordning på mina kläder och i linneskåpet. Men när jag ska ’röja’ brukar jag oftast prokastinera… hittar på en massa annat att göra i stället. I dag dök jag in i mitt pysselskåp för att göra mera utrymme där. Jag har så mycket material och grejer att jag inte kommer ihåg vad jag har… och i dag hittade jag mitt gamla ängladragspel. Vilken lycka, men helt omöjligt att få en bra bild på hela nu i mörkret. Men det är sex sektioner och så fint.
Sen hittade jag en byggsats i papper, som jag köpt på Panduro för ett par år sedan. Eventuellt på rean efter jul. Då satte jag mig och limmade ihop husen och hittade sedan värmeljust som går på batterier att ställa in i dem. Ljusen flämtar svagt och det ser fint ut på avstånd.

julhus

Jag har haft Musikhjälpen på i TV2 hela dagen. Fin musik och fina reportage och mycket prat om årets tema: funktionsvariationer… ’Alla-har-rätt-att-funka-olika’. Fina umekillen William Spetz är ju en av programledarna tillsammans med Daniel Adams-Ray och Farah Abadi, som ju också var med i fjol när de var i Umeå. Nu kommer jag väl fortsätta att sitta uppe med dem hela natten.

Städningen då? Jag får fortsätta med den i morgon.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Så mycket roligt och fint du hittade! Och kul att du byggde ihop husen. Så fint det blev. Musikhjälpen har jag bara sett lite va än så länge. Men det lär bli mer.
    Kram från Arvika.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.