Marja

Den långa resan.

Första julkortet.

julkort2

I dag fick jag årets första julkort… ett fint kort som kom från Åland. Jag har en gammal studiekompis som bor där.

-12 grader i dag och lite sol högst upp i trädtopparna mitt på dagen. Jag tog på mig ordentligt och gick en vända till återvinningen och Stora Coop Tomtebo. Det var riktigt friskt och skönt ute, men det blir ju mörkt så fort.

Sen har jag skurit mig ordentligt i en fingertopp. Jag är så klumpig. Skulle rengöra silen i diskmaskinen och när jag hade plockat upp sil och plattan över avloppet skulle jag känna med handen om det fanns någon skit längs kanten. Något vasst fanns där som skar upp en stor skåra i fingret. Det blöder ju så mycket ur fingrarna och nu sitter jag med ett stort förband och bultande finger. Kom precis på att det är det fingret jag brukar sticka mig i när jag mäter mitt blodsocker. Jag gör det inte så ofta, så jag brukar inte byta finger.

Ha en lugn fredagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Judy

  What a beautiful Christmas card! 🙂 Yesterday I finished addressing the last of our cards. Sad that you cut yourself and hope it’s better soon. Most go do some more baking. Take Care. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! The cut has already healed… my wounds heal well in spite of my diabetes.:)
   Have a nice week! Hugs!

 2. Ditte

  Vilket vackert julkort! Roligt att få och fint att ni håller kontakten.
  Trist med ditt finger och hoppas det läker snabbt-
  Kram och jag önskar dig en trevlig tredje advent.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag försöker hålla kontakten, om inte annat så med julkort. 🙂 Fingret har nästan läkt redan och jag som trodde att jag skulle behöva sy ett stygn eller två. 🙂
   Ha en fin vecka! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.