Marja

Den långa resan.

Ny dra-maten.

dramaten2

Min nya dra-maten. Inköpt på Ikea. Inte lika stadig som den gamla, men tillräckligt behändig att ta med till närbutiken. Skaftet går att fälla in och det gör att jag kan lägga den på gallret under shoppingvagnen.

När jag gick till Stora Coop i dag var den stora vattenpölen kvar på gården. Båda gästparkeringarna var helt vattenfyllda. Men när jag kom hem igen, hade vaktis tydligen hittat brunnen, som inte alls låg där jag hade pekat ut den, och allt vatten var borta. Simsalabim! Jag började ju förstås fundera hur länge jag varit på väg, eftersom allt detta hunnit ske… men jag var borta högst en timme.

Sen har jag dragit fram allt och satt prislappar på det jag tänker sälja. Jag tar inte med allt i morgon, utan far en sväng innan vattengympan på torsdag med resten. En rullväska och en stor kasse räcker att dra med på bussen.

Kommer ni ihåg att jag klagade på att jag hade en trumslagare i örat. Då var det ett konstant trummande… nu hör jag det bara när jag rör käkarna. På öronkliniken kallar de alla ljud i öronen för tinnitus och doktorn sa att jag skulle få gå ’tinnitusskola’. Jag har haft tinnitus och detta är inget sådant, men i dag fick jag en kallelse till information i grupp med psykolog och kurator på hörselrehabiliteringen. Ok, det är en föreläsning på två timmar och ett frågeformulär + en uppföljning om två år. Jag får väl fylla i frågeformuläret och gå dit. Ljud som ljud, får man kanske tänka. Alltid lär man sig något.

Min vän är mycket dålig nu.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.