Marja

Den långa resan.

Ambivalent

Det gick bra med näsblodet i går kväll. Jag har tidigare fått åka in och bränna ett blodkärl, då jag inte fått stopp på det, men i går gick det alltså bra.

I dag har jag inte varit mig själv. Jag skulle åka ner på stan för att gå på bokrean, men först hade jag ärende på HSB kontoret, biblioteket och så irrade jag in på skoaffären och Indiska. På Indiska sprang jag rakt på den här tjusiga klänningen. Riktigt skickligt skyltat där.

indiska

Jag trodde att jag skulle bli riktigt stilig i den och tog med den till provrummet. Den passade perfekt, var smickrande mot min figur och kändes riktigt skön, men ändå… Jag kände inte igen mig. Så konstigt! Jag var så övertygad att den var min stil. Jag gick efter magkänslan och hängde tillbaka den… tänkte att någon annan får glädjas åt den. Fast nu är jag osäker… springer kanske in och rycker åt mig den i morgon.

Jag kom inte så långt som till bokrean, för sen blev jag hungrig och trött och for hem.

Min båsloppis går ganska bra. I går var jag förbi en sväng och satte ner priset på vissa varor som jag gärna vill bli av med. Jag har den i gång t.o.m. lördag, så det är några dagar kvar. Sen får man skänka det man inte får sålt till försäljning för välgörande ändamål… eller ta tillbaka hem.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

6 kommentarer

 1. Caanita

  Du gjorde nog rätt när du lämnade klänningen kvar i butiken. När du sovit på saken kommer du att vara mera säker på om du ska ha den eller inte. Så brukar det vara för mig när jag är osäker.
  Jag tänkte på dig i eftermiddag när jag såg programmet Strömsöe på Tv. Kanske skulle innehållet i dagens program med pyssel och lite annorlunda tillagning av fisk (galet skulle jag vilja säga) kunna vara lite trevligt för dig nu när du fått tråkigheter. Allt gott önskar jag dig!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Caanita! Strömsö är ett trevligt program, som jag brukar titta på ibland. Missade detta dock.
   Du har rätt i att det alltid är bäst att sova på saken. Nu känner jag att jag inte alls vill ha klänningen. Ibland impulsköper jag kläder, men går tillbaka med dem följande dag. 🙂

 2. Lena

  Rent spontant tänkte jag förkläde om mönstret på klänningen. I nästnästa tanke kom Vill jag ha den midjan som mönstret simulerar… Jag tror du gjorde rätt som hängde tillbaka den. Men om den var superskön o passade jättebra så kan du ju åka tillbaka idag o köpa den. Prova hemma o känna om det känns lika bra. Om inte går det väl att lämna tillbaka imorgon gissar jag. Bara en tanke 🙂

  Ta dig tid att bara vara nu när sorgen är så nära. <3

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Lena! Klänningen var lös och ledig på min lite runda kropp… men nu känner jag att jag inte vill ha den. Ibland (ganska ofta) gör jag impulsköp och går tillbaka med plagget dagen efter. 🙂
   Kram!

 3. Ditte

  Känner igen mig i detta med klänningen. Men ibland behöver man fundera lite och kanske du ändrar dig. Ibland kan det vara bra att inte helt känna igen sig också. Testa lite nytt.
  Kul att båsloppisen rullar på. Tycker idén är jättebra. Skulle önska att liknande fanns här, men jag har inte sett eller läst om något liknande.
  Snö och kallt i huvudstaden idag så jag kurar inomhus.
  kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag gör ofta dumma impulsköp… tur man kan gå tillbaka med plagget dagen efter. 🙂
   Båsloppisar finns inte i Stockholm… jag har kollat upp det. De är mer vanliga i Finland. Det är en bra idé, men det är lite pyssel med dem… man får fara dit och kolla ganska ofta.
   Ha det bra, trots det griniga vädret!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.