Marja

Den långa resan.

I mina gamla kvarter.

mariedal

I dag tog jag en runda i mina gamla kvarter på Mariedal. Var på Mio och kollade på mattor. Har alltid haft min röda matta framför soffan, men tänkte mig nu något lugnare. Det är en process som satts i gång.

Björken på bilden fick en kram. Stammen är så tjock att jag inte når runt och jag älskar de tjocka grenarna som sträcker sig så livsbejakande uppåt. Sen gick jag till Rebuy och sa upp mitt loppisbås. På lördag eftermiddag skall jag tömma det. Försäljningen går bra, jag kan kolla saldot på hemsidan och jag är nöjd. Båsloppis är en bra idé, men det är lite pyssel med det. Jag har varit där varannan dag och kollat läget… det blir ganska rörigt när folk rotar runt, men inte ställer tillbaka snyggt eller viker ihop efter sig. Visst är det konstigt? Skorna ligger huller om buller, kläderna hänger snett på galgarna och dukarna är inte hopvikta… I dag hittade jag saker som inte var mina i mitt skåp. Någon hade ångrat sig och lagt ifrån sig i närmsta bår. Båsnumren finns utsatta på prislapparna, men alla ids inte leta upp rätt bås. Jag tror att personalen skall ’städa’ i båsen, men det har de inte tid med. Det är alltid lång kö till kassan och folk kommer in och bokar och avbokar sina bås.
I dag satte jag ner priset på ytterligare några varor som jag absolut vill bli av med.

För övrigt har dagen gått i långsamhetens tecken.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Trevligt att komma ut en sväng och fint att passa på att se till dina gamla kvarter. Skönt att björkarna mår bra även i kyla. Trist med oredan på båsloppisen. Men många är slarviga och bryr sig inte. Kram och trevlig torsdag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Oredan på loppisen får man stå ut med. Med nästan 100 bås fungerar det förvånansvärt bra i alla fall. 🙂
   Ha en fin helg!
   Kram!

 2. Agneta

  Ja så är det när något skall bytas i hemmet. En process drar igång. Oftast en lustfylld sådan om det inte är någon brådska med inköpet.
  Trevlig helg,

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Agneta! Ja, det är verkligen en process, för mig i alla fall. Jag går runt i affärerna och kollar på nätet och sen tar jag en runda till… och oftast blir det det första jag tittade på. 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.