Marja

Den långa resan.

Akvarellkort

akvarellkort

Det blev ett så fint kort med den lilla akvarellen. Jag kunde beskära den så att helheten inte förstördes. Jag fick också till en fin hälsning och i mina gömmor hittade jag ett ark bokmärken med änglar, som fick flyga omkring på insidan av kortet.

I dag har det snöat och regnat om vartannat. Bussen jag skulle åka med till vattengympan var väldigt försenad och när jag tittade i appen, såg jag att den stod kvar på ändhållplatsen. De hoppade alltså över en tur för att hinna ikapp… och i och för sig gjorde det inte så mycket, för turerna går med 10 minuters mellanrum. När det är halt och dåligt väder får man räkna med förseningar och gärna ta en tidigare buss om man skall ex till tåget. Sen gäller det ju att ha tålamod att vänta och att trängas med en massa människor med våta kläder.

Vattengympan var skön. Belysningen var ovanligt dämpad i dag och stämningen var väldigt lugn och harmonisk.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack Ditte! Jag blev så nöjd själv. Hon som får kortet målar akvarell själv, så jag vet att hon kommer att uppskatta det.
    Ha en trevlig helg!
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.