Marja

Den långa resan.

Nya mattan.

mattan

Dukat för styrelsemöte i kväll och jag ville ta en bild för att visa den nya mattan på plats. Den luktar inte längre och känns riktigt bra.

Mötet gick bra. Vi planerar för årsmötet… bestämde en tid i slutet på maj och jag ringde direkt och bokade lokalen vi brukar hyra. Jag är i tur att avgå i år (igen) men blev tillfrågad om jag ville bli omvald och jag tänkte att jag kanske orkar två år till. Sen är jag nog för gammal. Just nu har vi en bra sammansättning på styrelsen, med den bästa ordföranden. Han var lite orolig för att jag åtog mig så mycket inför årsmötet, men det är något jag gjort de senaste åren, så det går mer eller mindre på rutin för mig och jag älskar ju listor med deadlines att pricka av.

Tidigare i dag var jag och klippte mig. Hos frissan träffade jag en gammal arbetskamrat, som jag inte sett på nästan 10 år och fick höra lite skvaller om andra arbetskamrater. Sen bokade jag en ny tid om fem veckor. Har gjort så det senaste året och har inte behövt boka av en enda gång på grund av att något annat kommit mellan. Så bekvämt att göra så.
Så stack jag mig in på Lidl och köpte gula tulpaner och en kaffemaskin. Så där bara. Hade tänkt fara till net-on-nets lagerbutik och hade faktiskt sett ut en på nätet, men nu hade de en liknande tillfälligt på Lidl, så jag slog till. Har inte hunnit packa upp den än…

I morgon skall jag till hörselrehabiliteringen på sjukhuset för information i grupp om tinnitus, men jag har just tappat en halv tand, så det blir kanske tandläkaren i stället. Attans också, jag befarar att jag får operera in ett par inplantat på vänster sida också. Bäst att börja spara pengar till det.

I morgon är det vårdagjämning! Dag och natt är lika långa och sen blir det bara ljusare fram till Midsommar.

Ha en lugn onsdagsnatt <3 

4 kommentarer

 1. Ditte

  Så fin mattan blev här under bordet. Även bordet är fint och den runda formen ger ett så nät intryck.
  Orkar du ett par år till med styrelseuppdraget så är det ju fint och med en bra ordförande så underlättar det ju.
  Trist med tanden men sånt händer. Inte mycket att göra åt. Annat än att gräma sig över kostnaden.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Bordet är ju relativt nytt och jag trivs bra med det. Lagom stort. 🙂
   Ha en fin fredag!
   Kram!

 2. Judy

  Happy Birthday Marja! 🙂 Enjoy your yellow tulips and coffee. I like your new carpet.This first day of spring has brought us a beautiful sunny day. Nice to hear that the snow is melting. Have a wonderful birthday! Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! And thank you for the lovely birthday card on the internet! So beautiful with music and all… 🙂
   Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.