Marja

Den långa resan.

Panduro och Ikea.

ikeakassen

Vill ni kika ner i min Ikeakasse? Egentligen skulle jag till Panduro, men sen gick jag till Ikea och åt lunch och på utvägen hann jag plocka på mig både det ena och det andra. Det jag var ute efter var skydd för balkongräcket och det hade de fått in. Jag fick välja mellan vita och svarta. Jag vill ha randiga, sa jag, men fick ju ta ett par vita. De kommer ju att bli smutsiga på en gång, men då får jag väl tvätta dem. Det har ett par grannar gjort. Just nu har jag grönrandiga på utsidan och även på insidan, för det rinner från balkongen ovanför… antagligen då det regnar och då snön smälter.
Förutom skydden då, köpte jag lite påskblommor, en stor termos, en avlång kudde, små skärbrädor och klädvårdsrullar. Inget direkt onödigt, alltså.

Sen har jag tvättat och vaktis hade satt upp en hylla och en torkpappershållare i tvättstugan. Jag bad att han skulle sätta upp hyllan så  man inte slår huvudet i den…och ja… den satt högt, för jag nådde knappt upp. Torkskåpet fungerade bra, så antagligen har någon varit och justerat det nya kretskortet. Allt ordnar sig.

Ha en lugn onsdagsnatt <3 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Alltid trevligt med ett IKEA besök så kanske blir det Panduro en annan dag. Och du fick ju med dig en del bra saker hem.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag kanske uttryckte mig lite otydligt, men jag var faktiskt på Panduro först och sen hamnade jag på Ikea. 🙂 Men det är jag nöjd med. 🙂
   Ha en fin torsdag!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.