Marja

Den långa resan.

Glad Påsk! Happy Easter! Hauskaa Pääsiäistä!

akvarell59

Jag ville ta hem gårdagens akvarellmålning och hänga upp som påskdekoration, men fick lämna in den till vårens utställning. Jag brukar ha ett par akvareller hängande i ögonhöjd på bokhyllan. Oftast de senaste jag målat. I dag tog jag fram den knasiga tuppen jag målade för ett par år sedan och hängde upp den som  påskdekoration. Det är så mycket som är fel på den, men jag gillar den.

Vattengympan var skön i dag. Jag gick och köpte vattentäta plåster till min brännskadade hand innan och satte på ett själv… inte så lätt med bara en hand. I duschen märkte jag att det tog in vatten och gick ut i omklädningsrummet efter ett torrt. Bad om hjälp att sätta på det och vi var så noga att alla kanter låg tätt mot huden. Men jag hann knappt ner i bassängen, innan jag märkte att inte det heller fungerade. Vad är det för skräpplåster? Och dyra var de, för jag fick ta den större storleken. Ok, jag skippade plåster, för jag hade ju inget sår och det gick bra.
Jag tyckte att det kändes ovanligt bra i kroppen i vattnet i dag… kanhända beroende på att jag ätit antihistaminer i några dagar nu och på något sätt kommit ut ur dimman. Hoppas det håller i sig.

Önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK! 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Jag gillar verkligen din tupp. Den har charm och piggar upp.
  Skönt att vattengympan fungerade trots din brännskada. Men trist med plåstren som inte höll måttet och dyra är de också.
  Önskar dig nu en fin påsk.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, tuppen har en viss charm. 🙂 Plåstren kanske fungerar på slät hud, nu skulle det runt tumbasen en liten bit och där blev det väl ett veck vi inte fick till… Har för mig att jag använt den mindre sorten när jag hade klöst ett eksem på armen och det funkade.
   Önskar dig med en fin fortsättning på påsken!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.