Marja

Den långa resan.

Jag kämpar på.

Nej, det blev ingen frissa i tisdags. Jag blev tvungen att ringa och avboka eftet en jobbig natt med IBS-kramper och hjärtklappning. Och jag som hade sett fram emot så att bli fin i håret. Nu har jag ny tid på måndag.

Sen blir det ett tandläkarbesök på onsdag. Jag tappade en lagning på en tandhals  och det är nog bäst att åtgärda så fort som möjligt. Det besvärliga är att det inte finns någon ramp för rollator på trappan till tandläkaren. Det betyder att jag måste ta kryckorna och repetera trappgång upp och ner. Jag gjorde det på sjukhuset en gång och så finns det en bra video på nätet.

I dag ringde den andra kvinnan från Umeå som opererades samma dag som jag. Hon fick stanna kvar på sjukhuset en dag längre än jag. Det var intressant att jämföra hur vi har mått nu efteråt. Vi har haft det ungefär likadant, förutom att jag har haft den där hemska nervsmärtan. Kändes skönt att prata med henne.

Jag har varit ute och traskat neråt gatan nästan varje dag. Det går bättre och bättre. Längtan att gå ner till sjön är stor, men det dröjer nog några veckor till.

I dag har jag hängt på balkongen och konstaterat att jag inte har några blommor i år. Jag har gräslök och dill och har tagit  ut några gröna växter, men inga blommor. Får nog lov att skicka iväg någon att köpa blommor. Exet kommer tillbaka från Finland i veckan och jag har några saker jag behöver hjälp med, bl.a. att ta ned fläkten från översta hyllan i skåpet. Jag vågar inte klättra upp på pallen.

Ha en lugn lördagsnatt<3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Så skönt att du kan känna och uppleva små framsteg. Och fint att du kunde prata med kvinnan som genomgått en liknande operation. Bra att utbyta tankar och erfarenheter.
    Önskar dig fortsatt ”bättre och bättre dag för dag” och att framstegen du gör håller i sig.
    Varm kram och många tankar.

  2. Judy

    Happy to hear you are fighting on Marja. Always good to talk to someone who has gone through what you have experienced. It sure will be good to have a trip to the lake. Take Care! Hugs! Judy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.