Marja

Den långa resan.

Vidgade vyer.

sommargront

Sommaren är som vackrast nu och den rådande färgen är grön. Jag tar en liten promenad varje dag… går i olika väderstreck för att få omväxling. Det har varit blåsigt och fotona jag tar blir drömmigt suddiga.

På måndag kom jag då äntligen iväg till frissan. Det gick bra att åka buss till Ålidhem med rollatorn och det gick ganska bra att sitta i frisörstolen. Sen gick jag till ICA för jag blev så sugen på jordgubbar och det gick bra. Så glad att jag orkade med den utflykten och det kändes så uppiggande att bli fin i håret.

selfie4

I dag var det då dags att fara till tandläkaren. Eftersom det inte finns någon ramp på yttertrapporna (huset är K-märkt) så var jag tvungen att ta kryckorna. Men det gick riktigt smidigt, både upp och nedför trapporna och inne på kliniken gick jag med bara en krycka. Kryckorna ger faktiskt mer avlastning på knät än rollatorn, men å andra sidan får jag lätt ont i både axlar och handleder.

Tanläkarbesöket gick bra. Jag hade faktiskt tappat två små lagningar och sen tog jag taxi hem med munnen helt sned av bedövningen. Efter varje liten utflykt blir jag alldeles slut och har legat på soffan och halvsovit hela eftermiddagen. Nästa vecka är det inbokat ett besök hos sjukgymnasten på ortopeden på sjukhuset och så skall jag ta bussen till apoteket på Ålidhem. Det går framåt.

I dag har jag beställt veckans varor på ICA Maxi och upptäckte att man faktiskt kan beställa blommor också, så jag har beställt en stor fjärilslavendel och en afrikansk margerit till balkongen. Skall bli spännande att se hur de är.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Judy

  Lovely photo of you Marja! Happy to see that the walks cheer you up. Strawberries are so delicious now they are in season. Hope your delivery is good. Have a wonderful evening. Hugs!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! The delivery was good today, too…but I only got the African Marguerite, the Lavender was out.
   Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.