Marja

Den långa resan.

Skogsvägen

skogsvagen

I går gick jag en bit längs skogsvägen på min promenad. Så underbart. Tur att min kompis ringde och sa att hon var på väg till mig, för annars hade risken varit att jag hade gått för långt. I dag har jag tvättstugan, så jag ska bara ta en kort promenad till brevlådan i kväll.

I fredags åkte jag buss igen. Jag skulle bara åka till apoteket på Ålidhem, men bestämde sen att sitta kvar på bussen till apoteket på sjukhuset i stället. Det gick bra.

I morgon är det 6 veckor sen operationen och på torsdag ska jag utvärderas av fysioterapeuten på ortopeden. Ska bli intressant att se vad hon säger.

Ha en fin söndagskväll <3 

6 kommentarer

 1. Judy

  Such an inviting walk on the forest road. The lovely weather just makes you feel like walking further. Six weeks already but to you it may seem longer as you went through a lot of pain.. Hope you are progressing well in this time of recovery. Have a wonderful evening and enjoyable week ahead. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! I think 6 week’s have passet quickly mostly lying on the couch. Progress is slow…a little less pain and more ability to move about. The weather is wonderful, so I love being out.
   Take care! Hugs!

 2. Caanita

  Det är väl det som är risken, när man börjar kunna gå lite längre promenader glömmer man lätt bort att man ska orka gå tillbaka hem också.

 3. Ditte

  Så fint att du nu kan ta dig lite längre sträckor men det är lätt att ta dig bort. Sen ska man hem också.
  Hoppas smärtan gett med sig en del.
  Fint med en utvärdering på ortopeden och hoppas ditt knä läker som det ska.
  kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, det är lätt att bli för ivrig. Knät läker fint, det är bara nervsmärtan som jag inte ska ha och nu börjar det bli dags att söka för den.
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.