Marja

Den långa resan.

År 2020

tradkramare

Ville bara titta in och önska en trevlig fortsättning på det nya året. För min del började det bra… för första gången lämnade jag rollatorn hemma när jag gick ut. Jag tog på mig broddarna, tog gåstavarna och följde med Johanna och Ronja på en promenad ner till sjön. Det gick hur bra som helst… vi gick min vanliga runda utan problem. Knät är inte något problem, men det snurrar till ibland och jag tar några snedsteg.

Julen har gått i ett huj. Ronja kom dagen före julafton mitt i natten och på julafton åt exet, Ronja och jag tillsammans. Johanna kom några dagar senare, så vi kunde fira nyår tillsammans. Ronjas kompis, som studerar här i Umeå, har också varit med oss ett par dagar, så det har varit full rulle. Jag tycker jag lagar mat och tömmer/fyller diskmaskinen hela tiden. Ronja och jag har också hunnit med både bakskola och matlagningsskola och bakat kryddkaka, morotskaka, samt lagat en god grönkålspaj.

Vi har hunnit se en film på Folkets Bio också… ’Porträtt av en kvinna i lågor’, en fin film som jag kan rekommendera. I morgon tänkte vi ta en tur till bildmuseet och sedan fara ner på stan och mellandagsreorna.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  God fortsättning på 2020!
  Och så roligt att läsa att du haft fina dagar med både Ronja och Johanna hos dig. Väldigt fint också att läsa att du nu klarat dig utan rollatorn. Blir ju en annan frihet .
  Önskar er fortsatt fina dagar.
  Kram

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! God fortsättning på det nya året till dig med!
   Ja, jag har haft mycket trevliga helgdagar, men på lördag tar flickorna bussen tillbaka till Stockholm. Alla tågplatser var slutsålda, så det fick bli Y-bussen i stället. Vad jag förstår så har ni haft det trevligt både på jul och nyår. En kryssning till Kemi kan nog räknas som det lite mer ’exotiska’ slaget. 🙂
   Trevlig Trettonhelg!
   Kram!

 2. Judy

  Happy 2020 Marja! Nice picture and you look so happy hugging the birch tree. You sure had a great time with the girls and it will be sad when they go home. Glad that you are walking around better. Wishing you a year of good health, happiness and enjoying life.Have a wonderful weekend. Hugs! Judy

 3. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Thank you, Judy! The girls left yesterday and now my house is empty and quiet. Went to the lake alone today, but couldn’t go all way down because is was extremely slippery.
  Wish you a good 2002! Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.