Gratis träning med hunden

Pang på rödbetan blev det idag när vi startade denna termin med immunologi.

Nästa vecka har vi tentan så jag ägnade denna kväll till en "mysig" stunds plugg! Man ska ju försöka se de positiva i allt haha 🙂

Hur som helst blev det i övrigt en väldigt aktiv dag idag när den startades med ett ashtanga-yogapass, sedan cykling på totalt 1,5 mil och avslutades med terränglöpning ute i leriga skogen med hundlufsen.

Både cyklingen som helt enkelt är ett sätt att ta sig till skolan/jobbet och sedan springturen med hunden ser jag som lite "gratis" träning där jag utnyttjar de tillfällen vardagen ger mig för att få lite extra motion.

För ska du ändå ta dig till jobbet/skolan så varför inte cykla, gå eller ta bussen men hoppa av några hållplatser tidigare?

Eller ska du ändå ut med hunden så varför inte göra det till något aktiverande för er bägge? Man kan cykla, man kan springa, man kan åka skidor men även köra rallylydnad eller agility över stock och sten. Det kommer säkert få upp flåset på er bägge!

Det finns mer exempel:

Den klassiska ta trapporna istället.

Ta cykeln/gå till affären och få lite styrketräning när du bär tunga kassar i samband något som verkligen måste göras.

Städa till härlig dansmusik. OBS! Måste provas! Du lär se urlöjlig ut och grannarna kanske får nått att titta på men det kan bli riktigt roligt och faktiskt riktigt svettigt!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.