Min yogamatta

 

Jag brukar ju inte vara den som tycker om att skriva om olika prylar man kan köpa ekologiskt (förutom mat då). Det hör liksom inte till det ekologiska tänket att köpa nya saker hela tiden. Men denna yogamatta fick jag i julklapp av sambon eftersom den gamla slitits ut och jag är fortfarande så glad över den! Den är eko, giftfri och miljövänlig i PER-material. Köpt på Vattumannen där man kan välja på elementens olika färger.

Eftersom yoga är en mycket viktig del av mitt liv och för min hälsa så vill jag rekommendera alla att i alla fall prova på! Man blir både smidig och stark och kan anpassa träningen till sina egna förutsättningar. Du tävlar inte med någon utan utmaningen ligger i att vara i nuet och lyssna innåt.

Det tror jag är nyttigt för de flesta.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. NinaS.

    Åh! Din yogamatta är finare än min som är tråkig och grå… Jag ska nog skaffa mig en likadan, så blir yogapassen roligare! Man stirrar ju ner i mattan ganska många minuter 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.