Vegomyten??

 

Tänkte unna mig lite jullovsläsning utöver den stora bunt av kurslitteratur som jag även den måste plöja igenom.

Hur som helst heter boken Vegomyten – Maten, rättvisan och en hållbar framtid och är skriven av Lierre Keith (finn recension här)

Fick nys på boken när en av mina favoritbloggare The Vegan R.D. skrev inlägg för att bemöta den massiva kritik mot vegetarisk diet samt spannmålsproduktion som uppkommer i boken.

Tänkte att det skulle vara lite intressant att läsa, möjligen bli lite irriterad och sedan kanske ta upp lite av frågorna som diskuteras i boken här på bloggen.

Sen så ska tydligen alla som äter läsa den här boken…

Vilket jag starkt undrar varför, men vi får väl se.

Etiketter:

En kommentar

  1. Krister Klermalm

    Jag upptäckt just denna dag din blogg med gröna härliga recept i rätt anda med bland annat symbolerna av E och N som hjäjlper till en att kunna handla för ett hållbar framtid.
    Är denna bild på bokomslaget är den utstickande ifrån mängden av böckerna. Tanken med kilopriset 999:- är väl att är prismässig svårt att sätta ett korrekt pris. Gillar brytande layouter.
    Tycker om bloggen din i sin helhet så jag kommer att kila in för att få inpiration till matlagning om jag har någon torka . Jag önskar dig en god studietid, ny syn på diestister med dig och riktig matnyttig God Jul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.