Go’gröten

Fortsätter med mina frukostar… 🙂

Lyxfrukost kallar jag detta!

Inte för att mina krav är speciellt höga för lyx utan det innebär helt enkelt att prova något nytt eller äta något man tycker är riktigt gott. Eftersom jag älskar gröt så blir det då inte speciellt svårt att sätta guldkant på tillvaron!

Gröt går oftast snabbt att göra så du behöver inte spara detta till dina lediga dagar. Gröten passar nämligen perfekt till vardagsmornar. En bra start förtjänar din kropp varje dag, året om. Om inte annat så blir du med stor säkerhet både piggare, gladare och smartare när du unnar dig en ordentlig frukost varje dag.

Hirs och havregröt 2 port

1 dl fiberhavregryn

1 dl hirsflingor

2 msk psylliumfrön

4 dl vatten

ev. salt

1. Blanda och koka gröten i ca 3 minuter. Rör om helt tiden.

2. Servera t ex med russin, KRAV-banan och hasselnötter.


 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.