Matcirklar hos Studiefrämjandet

Gårdagens öppet hus på kulturhuset Klossen, Ålidhem gick utmärkt. Vi fick prata av oss med trevliga seniorer och även träffa andra cirkelledare samt se hur mycket roligt det finns att utveckla sig inom. Vi var 5 stycken från samma klass på dietistprogrammet som alla ska hålla lite olika matcirklar och alla bjöd dessutom på provsmak i form av morotssoppa, surdegsbröd och bruschetta. Vilket faktiskt verkade mycket uppskattat.

Jag och Nina värmer här på morotssoppan inför provsmak. Vi ska tillsammans hålla en studiecirkel i Grön matlagning med start den 24/2, vilket jag tror kommer bli toppen med tanke på att Nina är utbildad kock, jag en riktig miljönörd plus att vi bägge tycker vegetarisk mat är både roligt att laga och gott att äta!

Margareta ska hålla i två intressanta kurser. En i Surdegsbakning som börjar alldeles snart (så skynda att anmäla er!) och en i Snabb, enkel, billig men framförallt god mat som börjar längre fram i vår.

Amanda och Hillevi ska hålla en matcirkel i Seniormatlagning och näringslära. Den kommer hålla på under samma period som vår och alla cirklarna håller till på den nybyggda Ålidhemsskolan, i nya och fräscha kök. Vill du läsa mer om cirklarna så är det bara att kolla in Studiefrämjandets hemsida.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.