Anamma basilikapuckar

Basilikapuckar, currypalsternackor och en yoghurtsås.

Favoriter i repris som utgjorde en härligt god vegetarisk middag ikväll 🙂

Ikväll får ni inte missa Nordkalotten 365, 21:30 på SVT2. Mitt favoritprogram just nu där man får följa en norrman och hans hund ute i vildmarken. Får mig att vilja planera för diverse vandringturer i sommar!

Igår hittade vi en skoterled alldeles intill mejeriet på Ersboda som går att följa på skidor i många kilometer. Nästa gång ska vi ta med oss lite utflyktmat och följa spåret fram emot Sävar. Det är roligt att skippa skidspåret lite då och då för att åka på äventyr och upptäcka i skog och mark. Tack vare skoterspåren så kan man ju komma så långt också!

Trevlig kväll!

Etiketter: , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.