Att ta tillfället i akt

Ja just nu tar jag tillfället i akt för lite reflektion och blickar innåt.

Finns tyvärr inget annat att göra då jag är dyngförkyld och har hostat mig stum på nätterna och på dagarna passar jag på att ha lite feber. Perfekt mitt i uppe i tentor, redovisningar, fester och andra roliga uppdrag. Men jag är väl inte den första stressade nutidsmänniskan som inte tycker sig ha tid för att bli sjuk? Nä, precis, så det är bara att "suck it up" och ta tillfället i akt och fråga sig vad det finns att lära utav situationen.

Tänkte lägga ut lite matbilder så ni vet vad ni missar. Tro nu inte att jag äter så här grönt och vällagat som sjukling. Min kost går ut på tonvis med glass, te och keldasoppor just nu… Vi får väl hoppas att jag tillfrisknar snart helt enkelt 😛

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.