Stek åt alla

Vi äter mer och mer kött. Något som tär hårt på bland annat  "jordens lungor" regnskogen, på våra vattendrag och klimatet.

Blev tipsad om Dokument uifråns Stek åt alla, vilket är en fransk dokumentär som visar det ohållbara i att fortsätta som vi gör idag. Det de verkligen lyckats med är att visa alla länkarna i livsmedelskedjan och hur betydelsefullt det blir att se till helheten av utsläpp. Man visar också hur köttet kan bli så billigt. Vilka är det som betalar det verkliga priset?

Ja se den ni också så förstår ni hur jag menar.

Jag tror inte man behöver bli helt strikt vegan om man inte vill men däremot bör man börja inse hur otroligt mycket vi kan göra för miljön genom införa köttfria dagar lite här och där, allt fler eftersom. Inte som tråkiga måsten heller, utan för att det är gott, bra för din hälsa och bra för oss alla inklusive djuren.

Behöver du inspiration?

www.goveg.com

www.vegomums.com

www.vegetariskt.com

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.