Trädgårdsfix

Kan ni gissa vad detta ska föreställa?

Tro det eller ej, det är ett squashhägn!

Första händelsen i trädgården denna vår är att rabarbern kommit upp. Stackarn kommer frysa öronen av sig på natten!

 

Det går ju knappt att hålla sig inomhus i detta fantastiska vårväder. Det enda som kan locka in mig är köket och allt roligt som kan lagas till där. Tidigare i veckan beskärde jag, med hjälp av min pitepolare Nadia, buskarna i min lilla trädgård och hade lite svårt att komma på vad jag skulle använda den stora högen med kvistar till. Det fick bli ett squashhägn där vi flätade kvistarna mellan bambupinnar och sedan täcker botten och väggar med marktäckväv.

Andra saker som pysslats med är att den första planteringsjorden är inköpt och sambon har dessutom luskat reda på ett parti pallkragar for free! Men det är först till kvarn så jag hoppas verkligen vi hinner få tag i dem.

Och ja just det. Fyndade prima mandelsättpotatis som nu ska få förgro ute i förrådet i äggkartonger.

Nu gäller det att ha is i magen och dessutom ta hand om sina små plantor ordentligt så de blir riktigt fina grönsaker senare i sommar!

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.