Matvanor för piggare barn

 

Ja ni ser själva. Ett utmärkt tillfälle att som förälder eller som t ex anställd inom barnomsorgen lära sig lite mer om bra matvanor för barn. Inspirationsträffarna är fyllda av enkla tips inom kost men även rörelse.

Välkommen! Vi vill gärna ha så många föräldrar som möjligt som kan dela med sig av sina kloka ord och erfarenheter.

Vi är fyra dietiststudenter som kommer turas om att föreläsa i kommunerna runt om i länet. Varför vi gör detta nu är pga "Ett friskare Sverige"-veckan som sätter igång till veckan runt om i hela landet. På www.ettfriskaresverige.nu hittar du mer info om vad som händer hos just dig.

2 kommentarer

  1. Anna Vrede

    Svar till Annica (2011-05-05 09:47)
    Ja det är superkul att få chansen att komma ut till föräldrar länet runt och prata mat. Peppar verkligen inför nästa vecka 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.