Vegomässan

Härlig dag med vackert väder, cykeltur till vegomässan med en massa provsmak samt fika, middag och filmvisning hos moder och broder.

Fanns så fantastiskt mycket roligt på vegomässan men jag höll mig till att köpa några vegkorvar och en raw food kanelbulle (receptet kommer senare). Mycket folk var det och ett superkul initiativ! Mera sådant tack 🙂

"Denna produkt är laddad med Di Levas kosmiska ljus". Hihi, fick höra att Di Leva säljer sin rymdpasta och örtsalt på sina konsterter istället för T-shirts och dylikt. Vet ej om det är sant men ångrar lite att jag inte köpte hem ett paket.

Stod länge och dreglade över Djurens Rätts kokböcker.

Har aldrig sett så många olika vegkorvar på ett och samma ställe. De var baserade på tofu (soja) eller seitan (veteprotein) och tillverkades i Tyskland. Köpte hem pumpakorv, hampakorv och chilikorv samt en paprikapastej.

Träffade på min klassis Maggan (http://masi.bloggplatsen.se/) och hennes kompis Diana.

Vegoshopen bjöd på sojastrimlor och håller ibland till på Folkök (vegansk restaurang, Hamnmagasinet). Annars kan man beställa produkter från Marklunds vegoshop här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.