Lyckan är…

…att hitta en massa rabarberplantor i skogkanten! Här på Ersboda slänger de flesta sitt trädgårdavfall rätt ut i skogen. Som tur är kommer det året efter en massa fina plantor som det bara är för mig att gräva upp och plantera ner i min egen trädgård 🙂 Ekonomiskt och klimatsmart!

Hämtar förresten en hel del växter från skogen annars också. T ex så har min skuggträdgård fått en massa ormbunkar som lyser upp med sina limegröna blad.

Om ni undrar vad som händer i köksträdgården så går vi mest i väntans tider. I väntan på bättre, varmare väder t ex. I väntan på att jag inom kort kommer att ha avverkat den sista tentan på min utbildning och därefter får ett välförtjänt sommarlov så att jag får tid till mina trädgårdsdrömmar.

Ja en sån där väntan som faktiskt får det att spritta i hela kroppen!

Bland stenplattor och bambu får astillbe, alunrot och några ormbunkar stå för färgprakten i skuggträdgården.

Undrar vad som gror under de där vita fiberdukstäckena? Jag vet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.