Kokbokstrix och favvomackan

Denna lugna och sköna söndag har ägnats åt lite kokbokstrixande med Nina (klicka här för hennes blogg). Vi har färdigställt en receptsamling från våra fyra träffar i studiecirkeln Grön matlagning. Många av recepten har ni redan fått se och många av dem kommer nog ut här så småningom.

Jag och vovven for därefter ut på en härlig löptur i kvällssolen. Så nu firas resten av världsmiljödagen med en kopp te och en favvomacka. Philadelphia 12%, alfalfagroddar och rädisor på en skiva grovt bröd.

Visste ni förresten att Naturskyddsföreningen sedare anordnar Naturnatten lite varstanns i landet? Alltså natten mellan världsmiljödagen 5/6 och nationaldagen 6/6. Det är jättespännande att gå ut och lyssna på fåglar och sakta strosa omkring i skogen i den fantastiska sommarnatten som vi har här uppe. Glöm dock inte myggstiftet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.