Palsternackan med en knorr

Javisst, nu har jag en massa palsternackor här i "pallkragslandet".

Det lönade sig visst att förså dem inne först! Det ska bli spännande att koka dem hela och äta dem med lite salt och smör. Sedan lär jag göra både puré och rosta dem i ugnen.

Det lite småroliga är att jag fick slut på jord när jag fyllde pallkragen för rotfrukterna så att alla morötter och palsternackor kommer nog att se ut så här. De har helt enkelt inte tillräckligt med djup för att sträcka ut sig helt och hållet. Men vad gör det? Kul att äta dem med en liten knorr, känns ju extra hemodlat haha!

Hur som helst så blandade jag ner en massa sand i jorden i den pallkragen. Vilket verkar vara ett hett tips. Rotfrukterna har verkligen växt på bra. Längtar tills jag får prova min första rödbeta!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.