På sistone

Den fräscha potatissalladen som har blivit lite av sommarens signum. Här med de fräscha sockerärtorna, kallpressad rapsolja och en skvätt äppelcidervinäger.

Morotssoppa med vitlök och bitar av soltorkad tomat. Redde den med en vegetabilisk matlagningsgrädde baserad på dinkel. Blev mycket gott och bra för dem som inte tål mjölk och sojaprodukter.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Lorissa Lovebomb

    Färskpotatissalladen ser underbar ut. Fräscht att hoppa över det gräddiga och köra den naturell, så gör jag också men med balsamvinäger istället för vitvins, och lite dijonsenap. Då blir det lite brunt såklart, men jag gillar smaken bättre. Och man äter ju inte alltid med ögonen ^^

Lämna ett svar till Mårtenssons kök Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.