Små lyckopiller

Jag älskar min små freak till palsternackor. Underbara bevis på vad jag kan göra bättre till nästa år men samtidigt så himla goda. Fast snackar vi goda så slår de superstora smultronen alla rekord. Otroligt riklig skörd också och de flesta går åt som köksträdgårdens eget plockgodis. Mums 😉

Man kanske inte får säga så här, men är det inte skönt att det vankas höst? De flesta är tillbaka på jobbet och jag, jag har just satt igång med mitt examensarbete! Nu är det inte mycket kvar av den här utbildningen och det gäller att göra det mesta av vad som återstår. Jobbar på att leva in nuet, mindfulness skulle man kunna kalla det, för att inte missa en enda sekund 🙂

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.