Skrivhets och Oxfordminnen

Nu är det bara att låta fingrarna spela över tangenterna!

Här hemma skrivs det nämligen examensarbete för fulla muggar och det tar upp i princip all min tid.

Visst, det skulle vara matlagning som får ta tiden också då men annars sitter jag vid datorn och skriver alternativt besöker förskolor för min studie om specialkost i förskolan.

I en paus från skrivandet lät jag ögonen vila hos flickan och kakorna som är en vacker mat och bakblogg. Hon hade skrivit ett inlägg om sin resa till Oxford. Det väckte minnen från vår nyårsresa till Oxford 08/09.

Måste bara dela med mig av några bilder men tyvärr var det otroligt dåligt med matbilder. Kanske för att maten inte direkt prioriterades den gången. Vill däremot tillbaka och ta ut svängarna mer kulinariskt nästa gång!

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.