Mats Nilsson, L

Morgondagen

Fortsatt sensommarväder. Dagen har gått åt till genomläsning av ett material om kommunernas pensionsskulder. Ett ämne som nogsamt undvikits i årets valrörelse. Det är begripligt när man ser hur utvecklingen ser ut. Men, men. Det kommer en tid då den verkligheten också kommer att göra sig påmind.

I övrigt har det varit helgstädning. Roald robotdammsugare har gjort sig plikt. Dock inte utan komplikationer. Häromdagen lyckades han ramla nerför trappan, lyckligtvis utan några skador. Och i dag rev han ner en hårtork och tangentbordet och musen här i arbetsrummet. Sladdar är ett problem för honom.

Problem hade också den ryske befälhavaren Kotuzov den 7 september vid Borodino, där den ryska armén fick på huden av Napoleon. Men att vinna slag är en sak. Att vinna krig en annan. Det skulle visa sig några år senare vid Waterloo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.