Mats Nilsson, L

Paneldebatt

Här i vår lilla samfällighet pågår just nu renoveringar av några garagegavlar. Efter en tids ”paneldebatt” beslöts att vi skulle försöka utföra jobbet själva.

Sagt och gjort. Arbetet drogs igång, men när panelen avlägsnats, upptäckte vi att väggen var angripen av röta längst ner. Det var bara att riva ner den och se till att få dit en ny vägg. Något som förstås blev dyrare då sådant inte ska utföras av glada (eller ledsna) amatörer.

Det här är resultatet av åratal av försummelser där markfukt har trängt upp i väggen. Fasaden må se hygglig ut, men i det fördolda gör obehagliga fenomen sin nedbrytande verkan med röta och svartmögel som följd.

Konstigt, varför tänker jag på Åkessons gäng när jag konstaterar detta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.