Mats Nilsson, L

Att tänka på

Urusla opinionssiffror för L. Det är förstås nedslående, även om det inte är valresultat. Men med tanke på att vi nyss haft landsmöte, borde den nuvarande partiledningen faktiskt inse att här krävs det helt andra tag än det vi har sett hittills.
En omständighet som borde vara självklar är att vi borde framhålla närhelst det ges tillfälle är att fråga väljarna om de verkligen är ett samhälle styrt av mörkblåsvarthögern man vill ha?
Jag tror för min del inte det. Vi vet vad som händer om sådana som Åkesson får verklig makt.
I senaste avsnittet TV – serien ”Vår tid är nu” kunde man se vad som hände i den lilla kommunistiska sekt som gömt sig undan på en gård i Sörmland. Den dyrkade ledaren visade sig vara precis en likadan tyrann som hans idol, ordförande Mao.
Någon skillnad på höger och vänster just i det avseendet finns det inte. Ibland förstärker tyrannerna av olika färg rentav varandra. Det fick Finland erfara den 27 november 1939 när Stalin sa upp nonaggressionspakten med vårt östra grannland. Finland var hårt klämt mellan Hitler och Stalin, men lyckades bevara sin frihet, även om priset var högt. Något att tänka på för de som proteststödjer Åkessons gäng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.