Mats Nilsson, L

Svanesång

Läser att det är dags att inventera sångsvanarna. De är i dag ganska många, till skillnad från hur det var för 100 år sedan. Då fanns det 20 par av arten kvar här. Jakten höll på att utrota dem. Kanske är det därifrån begreppet svanesång kommer.
 
Jordbrukarna klagar på att de invaderar deras åkrar och äter upp grödorna. Konstigt att inte Åkesson och hans gäng varit ute och krävt att de ska utvisas.
 
SD förespråkade tidigare att det borde vara ett totalstopp för asylsökande vid gränsen och att vi enbart borde ta emot kvotflyktingar. Men nu ska vi tydligen inte göra det heller om ledaren för partiet som grundats av en gammal SS – officer får som han vill. Vilket förstås inte får ske. Nu ska vi tydligen stänga ner allt.
 
Kan det bli vidrigare? Det förefaller svårt att tänka sig, men med tanke på de ideal som partiets grundare bekänner sig till, kan man nog ändå utgå ifrån att så kan visa sig bli fallet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.