Mats Nilsson, L

Leve republiken

Så fick man änu ett viktigt skäl till att vi ska ha republik här i landet. Igår var det 14 juli, Frankrikes nationaldag. Visslade litet på deras nationalsång, men tänkte mer på hur dagen skulle läggas upp. Såg fram emot två av favoritprogrammen i TV på kvällen.
 
Vid frukosten kastade man så ett getöga på tablån i tidniungen. Jodå, det första programmet skulle sändas, men det andra var utbytt! Istället skulle man serveras en konsert med anledningen av Victorias födelsedag!!!
 
Det här är ren förolämpning! De som vill ta dela denna hyllning till ett odemokratiskt inslag i svenskt statsskick, får väl göra det, men inte på bekostnad av mitt favoritprogram. Leve republiken! Ner med kungahuset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.