Mats Nilsson, L

Kommunisternas dubbelmoral

Meningarna om besluten om EU: s krispaket och budget, liksom om utfallet för svensk del skiljer sig åt. Och det var ju väntat. Vad som däremot kanske inte var det, var Sjöstedts tal omatt man minsann borde ha varit tuffare när det gällerkrav på fungerande rättsstat och därmed demokrati.
 
Sjöstedt och hans kommunister borde inte iaktta annat än passande (och skamsen) tystnad när det gäller sådant. Givetvis med tanke på partiets historia, men faktiskt också vad gäller deras agerande den dag som i dag är.
 
Via den möjlighet som finns att kanalisera svenskt bistånd via riksdagspartierna har V slussat miljoner av svenska skattebetalares pengar till organisationer och länder som får Polen och Ungern att framstå som ena riktiga änglar. Eller vad sägs om fem miljoner till den palestinska terrorgruppen DFLP som 1974 genomförde en massaker på 20 judiska skolbarn i Ma´alot i Israel. Bara för att nu ta ett exempel.
 
Kommunisterna har aldrig gillat EU eller det svenska medlemsskapet. Då har de knappast någon talan när det gäller detaljerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.