Mats Nilsson, L

Missar

Samma dag som 75 – årsdagen av bomben över Hiroshima läser jag en artikel i den liberala tidningen Nu om den nuvarande partiledningens lovsång till kärnkraften.
 
Ska man skratta eller gråta? Kärnkraften besrivs som ”ren” och ”driftsäker”. Säg det till offren för de katastrofer som inträffat också uta att några bomber sprängts. Och driftsäkerheten har med åren visat sig helt otillräcklig. Det är just därför det nu är problem med tillgången på el. Inte totalt sett, men det är obalans i distributionen.
 
NS och den övriga partiledningen måste ha missat alla lektioner i såväl modern historia som fysik i skolan. Eller också är tanken att partiet på det här sättet ska liera sig med högern och bakvägen slinka ur det nuvarande samarbetet med S, MP och C. Oavsett vilket, är det åt skogen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.