Mats Nilsson, L

Målningar

Garagemålning i dag. Gjorde en insats för att få den nya gaveln färdigmålad på en av garagelängorna här i vår lilla samfällighet. Fattas litet än, och så tog färgen dessutom slut. Blir till att anskaffa mer. Vädret var ju bra, och målningen skäligen enkel i och med att det bara är en rad plankor och inga fönster eller annat sådant. Men det blev ändå litet av ett träningspass i och med att man klev upp och ner på stegen.
 
Så man kände sig nöjd med sitt verk när det vardags att slå sig ner och ta del av nyheterna kring corona. En del människors tendens till svartmålning, apropå färgläggning, upphör ite att förvåna. Inte heller det eviga tjatandet om munskydd. Vad är det väl som hindrar alla tjatmostrarna från att gå och köpa ett, om de nu är så angelägna? Men det verkar de inte intresserade av. Istället ska någon annan (alltså Tegnell) säga åt dem vad de ska göra. Det hela är patetiskt.
 
De 10 augusti 1628 sjönk skeppet Vasa innan man ens hunnit ut ur Stockholms ström. Då fanns det förvisso skäl att svartmåla det som hade hänt. Men det var då det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.