Mats Nilsson, L

Sluta att huka

Kristersson och högern i övrigt glider allt längre ut i ett svartbrunt träsk. Nu kräver man tydligen både ute- och instängning och censur av Kristersson & co förgripliga bilder som sägs främja terrorism.
Detta ses – tyvärr – också av en del liberaler, som synnerligen kraftfullt, och något vi borde ansluta oss till.
Det är fel. Av flera skäl. Till och börja med är detta både fegt och ynkligt. Precis som att man inte bör devalvera valutan i syfte att exportera arbetslöshet, bör man sannerligen inte devalvera rättssäkerheten för att pådyvla andra länder de problem vi själva har skapat.
Det är dags att sluta huka i buskarna. De som fortfarande tycker att vi borde peka på högerledaren som statsminister, bör tänka efter och inse va de saker som nu föreslås i längden innebär.
Den 25 november 1936 tecknade Tyskland och Japan ett avtal, antikominternpakten, som hade udden riktad mot Stalins Sovjetunion. På den tiden hukade demokratierna i buskarna och hoppades att det hela skulle gå över.
Det gjorde inte det. Och det kommer det inte att göra nu heller om inte vi liberaler agerar. För vilka ska annars göra det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.