Mats Nilsson, L

Tomma löften

Enligt egen utsago blev Åkesson ”ledsen och arg” över att bli kallad nazist. Även om det nu inte var någon som använde just det ordet. Finns det då fog för Åkessons krokodiltårar? Med tanke på att han gick med i partiet när de höll möten iförda uniformer och ”heilade”, borde han knappast bli så upprörd. Särskilt som han åtskilliga gånger har hävdat att partiet är troget sina rötter.
 
De som verkligen skulle bli ledsna och arga torde vara de som aningslöst ger Åkessons gäng sitt stöd utan att riktigt förstå vilken agenda gänget ifråga har. Allt tal om pengar till pensioner och allmän välfärd är inget annat än dimridåer. Den dag man upptäcker det, ja då är det nog tid för både vrede och sorg.
 
Den 11 oktober 1943 inleder ryska trupper belägringen av Gomel i nuvarande Belarus. Staden hölls då av tyskarna. Två år innan hade Hitler lovat att fälttåget i öster skulle vara över innan vintern slog till. De löftena var inte heller de att lita på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.