Mats Nilsson, L

Högerns förfall

Lyssnar på nyheterna. Högerns kongress, alltså moderaternas arbetsstämma har just beslutat att länsstyrelserna bör avskaffas.
 
Detta är alltså högern av idag. Något som ska föreställa ett samhällsbärande parti. Och som också ylar om att rättsstaten satts ur spel av gängkriminella. Det riktigt sorgliga är att ocså Liberalerna fallit in i den tröttsamma trallen.
 
Det är ett allvarligt problem, men därifrån till att rättsstaten med ett oberoende rättsväsende har upphört att existera är steget MYCKET långt.
 
Den 22 oktober 1962 inledde USA flottblockaden av Kuba. Världen stod då på randen till ett kärnvapenkrig. Då fanns skäl att oroa sig till och med för vår blotta existens. Den tidens ledare skulle nog varit glada om de bara haft att hantera de problem vi har att hantera idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.