Mats Nilsson, L

Värderingar

Att döma av partiledardebatten idag, finns inget som helst intresse hos de tilltänkta samarbetspartierna för någon regering där Liberalerna finns med. Och det är väl lika bra det. Med tanke på det som förekom i själva debatten, befinner sig högern så långt från liberala värderingar som de kan komma.
 
Den 12 januari 1528 kröntes Gustav Vasa till kung i Uppsala domkyrka. Då hade han i praktiken styrt landet i sju år. Hans styre skulle med tiden innebära en rejäl förändring av det dittills medeltida riket.
 
Riktigt så genomgripande lär det inte bli här efter valet i höst hur det än slutar, men blotta tanken på att Åkessons skulle få något att säga till om utöver det som redan har skett, är det alldeles tillräckligt för att inte vilja se något styre med högerduon med ett tredje hjul under vagnen. Då kommer landet att köra rakt ner i det svartbruna träsket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.