Replokalerna på Hamnmagasiet igen????

Hoppas att denna artikel på vk.se inte är korrekt.

Trodde att efter allt bråk som var tidigare kring replokalerna på hamnmagasinet att kommunen hade lärt sig läxan och såg till att hålla en bra dialog med de som nyttjar replokalerna i hamnmagasinet.

Hoppas att det som står i artikeln endast handlar om ett missförstånd. Men man blir ju lite fundersam när Fritidsnämndens ordförande Lena Sandlin tidigare har sagt, vilket jag själv har hört att det inte är aktuellt att byta ut verksamhetsytor för ungdomarna mot kontor.

Hoppas verkligen Lena håller fast vid detta.

 

 

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Maria Lindvall

    Det får vi verkligen hoppas för de ungdomar vi pratar om är värda att tas på allvar och ska bemötas med respekt av oss vuxna.

    Skulle Sandlin tala med kluven tunga så finns ju alltid Vuxenskolan i Umeås nya lokaler snart att tillgå! Det byggs ju kanske som bekant ett Dans- och Musikens hus på Gräddvägen på Ersboda som står klart i mars/april. Där kommer bl.a. 10 st replokaler finnas som har mycket bra ljudisolering och god ventilation samt två anställda ledare. Ett suveränt och kreativt initiativ för Umeås musikintresserade ungdomar!

  2. Sven-Olov Edvinsson

    Usch Svea – lågt, kränkande. Mobbing. Tack vare din fega anonymitet slipper du åtal för kränkning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.