Maud sommartalar i Ånäset idag.

Idag håller Maud Olofsson sitt sommartal i Ånäset på Stenfors Gård kl 15:00 alla intresserade är hjärtligt välkomna.

Talet kommer att sändas live på Centerpartiets hemsida om man vill följa det.

Jag kommer att lägga upp en par blogguppdateringar från talet under eftermiddagen. Hoppas den trådlösa tekniken hänger med.

Etiketter: ,

2 kommentarer

 1. Boris Persson

  Hej.

  Såg på nyheterna igår några sekunder av Maud Olofssons sommartal. Hennes förakt för arbetslösa och för de som av en eller annan orsak inte kan arbeta är tydligt, helt i linje med Alliansens arbetsmarknadspolitik. Hon kommenterade att oppositionen vill ge mera pengar till arbetslösa med orden ”Jag fattar ingenting”! Hon kunde ha lagt till ”De ska vara tacksamma att de får något alls”! Nej, sänkt skatt för dem som redan har är hennes tanke. Som 59 år och arbetslös kan jag bara hoppas på ett regeringsskifte vid valet. M O kan inte vara annat är en belastning för partiet.

 2. Mattias Larsson

  Svar till Boris Persson (2010-08-02 08:25)
  Hej Bertil, som så oftta blir det fel med bara några sekunder i TV. Vad det handlade var hur man skall skapa fler jobb. Det viktiga för de som är arbetslösa möste ju vara att det blir fler jobb. Det är ju det enda sättet att bekämpa arbetslösheten på sikt.
  //Mattias

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.